Klik på et billede for at gøre det større. Kom tilbage til siden ved at trykke på Esc.-knappen i øverste venstre hjørne på tastaturet eller klik på krydset i øverste højre hjørne af siden.

Foto fra cafeen.
Billedtekst: Cafeen på 1. sal serverer mad både til hverdag og til store arrangementer. Foto: Iga Kuriata.
Foto af medarbejder, der laver mad.
Billedtekst: Al mad, som serveres i caféen til daglig, er hjemmelavet og kan købes til billige priser. Foto: Michael Iburg
Foto fra foredrag.
Billedtekst: I cafeen afholdes der bl.a. kulturcafeer, medlemsmøder og lign. arrangeret af DBS Østjylland eller Blindes Oplysningsforbund. Foto: Kjeld Agerskov.
Foto a showdownspiller.
Billedtekst: Showdown er en slags bordtennis for blinde. Klubben holder til på 3. sal, hvor der spilles to gange om ugen. Foto: Kjeld Agerskov.
Foto af deltagere, der quizer.
Billedtekst: Aktivitetshuset danner ramme om arrangementer af både faglig og social karakter. Her er det fra den årlige quiz og flæsk aften. Foto: Iga Kuriata.
Foto fra arrangement om mobiltelefoner.
Billedtekst: Dansk Blindesamfund Østjylland inviterer af og til hjælpemiddelproducenter til at komme og fremvise deres produkter, så medlemmerne får mulighed for at danne sig et overblik over nogle af de mange muligheder, der findes på hjælpemiddelområdet. Foto: Michael Iburg.
Foto af svagsynet kursist ved en computer.
Billedtekst: Blinde og svagsynede kan få undervisning i forskellige former for it og synskompenserende hjælpemidler. Foto: Hoa Pham.
Foto fra holdafslutning.
Billedtekst: Ved udgangen af hver sæson er der holdafslutning, hvor husets brugere mødes til hyggeligt samvær og måske også fremlæggelse af nogle af kursisternes arbejde, f.eks. oplæsning af de tekster, der er frembragt i skriveværkstedet. Foto: Hoa Pha.m.
Foto af kursister, der laver øvelser på gulvet.
Billedtekst: Salen på 3. etage benyttes til undervisning i forskellige former for bevægelsesfag. Foto: Thomas Walther.
Foto af blind kursist i køkkenet.
Billedtekst: Blindes Oplysningsforbund underviser i madlavning, både på lange kurser og på kurser med få undervisningsdage. Foto: Hoa Pham.
Foto af førerhundebruger på vej ind i huset.
Billedtekst: Aktivitetshuset ligger i Sønder Allé i hjertet af Aarhus. Medlemmer, der alligevel er i byen, er velkomne til at kigge ind til en kop kaffe eller et varmt frokostmåltid. Foto: Hoa Pham.
Foto af kvinde, der taler tegnsprog.
Billedtekst: En gruppe døvblinde mødes i Aktivitetshuset til erfa-møder. Foto: Thomas Walther.
Foto af kvinde, der arbejder ved en symaskine.
Billedtekst: Der undervises bl.a. i syning og andre former for håndarbejde og kreative fag. Foto: Thomas Walther.
Foto af konsulent.
Billedtekst: En onsdag om måneden har konsulenterne Heidi L. Andersen og Esben Brunsgaard Sørensen træffetid i Aktivitetshuset. De har kontor på 2. sal. Foto: Michael Iburg.
Foto af fire kortspilere.
Billedtekst: Bridgeklubben spiller kort på 2. sal en gang om ugen. Foto: Michael Iburg.
Foto af kursister i et undervisningslokale.
Billedtekst: På 2. sal er der flere undervisningslokaler, hvor der undervises i f.eks. sprog og humanistiske fag. Foto: Michael Iburg.
Foto af deltager, der laver håndarbejde.
Billedtekst: I løbet af ugen er der otte hobbyhold. Her laves der forskellige former for håndarbejde efter eget valg og med støtte fra en beskæftigelsesvejleder. Tilbuddet er gratis. Foto: Michael Iburg.
Foto af blind mand, der arbejder med træ.
Billedtekst: På 3. sal er indrettet et træværksted. Her mødes en  gruppe kvinder om mandagen og en gruppe mænd om torsdagen og laver træarbejde og andet håndværk under vejledning af en seende medarbejder. Foto: Michael Iburg.
Foto af ung kvinde i gør-det-selv værkstedet.
Billedtekst: Brugerne af huset er i alle aldre. For at tilgodese behovene hos unge og yngre brugere, der måske er optaget af studier og arbejde i dagtimerne, afholdes der også kurser om aftenen og i weekenden. Her er det et gør-det-selv kursus for unge, der afvikles over fire lørdage. Foto: Kenneth Schack Banner.