Dansk Blindesamfund Østjylland slår dørene op til “mødestedet” hver tirsdag, onsdag og torsdag. Her har du mulighed for at mødes med andre, der lige som du har et synshandicap. På de nævnte dage har vi et hold formiddag og et eftermiddag. Hvert hold er på cirka 8 personer. Her er plads til både et godt grin, samt mere seriøs snak om dagligdagens udfordringer. På holdet bestemmer I selv, hvad I har lyst til at lave. I kan quizze, få læst avis op, bare sludre eller hvis du har lyst til at strikke, hækle eller anden form for håndarbejde, er der også mulighed for det. Vores dygtige Aktivitetsvejleder Dorthe Hansen hjælper dig gerne med lettere håndarbejde — både med idéer til nye projekter og med input til de ting, du selv måtte være i gang med.

Tirsdag formiddag kl. 9.00 – 11.45 er der “åben aktivitet”. Programmet varierer og kan bl.a. byde på en tur ud af huset, Quiz eller kryds og tværs. Alle er velkomne uanset om du går til andet i huset. Programmet for “åben aktivitet” annonceres løbende.

”Mødestedet” kører hele året, og har du lyst til at deltage, så spørg vores skole- og aktivitetsleder Merete Raun Poulsen om der er plads.

Det er gratis at deltage.

Tidspunkterne er: Onsdag og torsdag formiddag, kl. 9.00 – 11.45, tirsdag, onsdag og torsdag eftermiddag kl. 13.00 – 15.45.