Dansk Blindesamfund kreds Østjylland inviterer på en sommerudflugt ud i det blå torsdag d. 1. august. Sammen med vores kyndige turguide Poul Erik Jespersen, drager vi med fælles bus fra Aarhus via Silkeborg til Grønhøj Kro og museum, hvor vi først vil få en hyggelig rundvisning i Morten Koch museet, som ligger i den gamle staldbygning. Herefter serveres der frokost på Grønhøj Kro, og under maden fortæller kromanden om egnens og slægtens historie, og spiller et par fællessange. Der er tilgængelige og handicapvenlige forhold både på kroen og museet.

Efter en dejlig frokost går turen til Viborg, hvor vi får mulighed for at tage med Poul Erik på en guidet tur ned i Minde dalen i Kongenshus Mindepark. Herefter er der tid til medbragt kaffe og kage i parken, inden turen går tilbage til Aarhus via Silkeborg. 

Tid: Torsdag d. 1. august kl. 9-17:

Program: Afgang Aarhus ved musikhuset kl. 9, opsamling i Silkeborg kl. 9.30. Hjemkomst Silkeborg ca. kl. 16.30 og Aarhus kl. 17.

Tilmeldte fra Skanderborg og Odder får nogle dage før turen information om, hvordan de kommer til bussen i Aarhus.

Pris: 250 kr. pr. pers. inkl. bus, frokost, kaffe/te og kage og rundvisninger, som inden d. 1. juli betales på kredsens konto 4180-3631068316 eller mobile pay 965700. Husk at skrive navn og tur i tekstfeltet. Drikkelse til frokost er for egen regning.

Tilmelding senest d. 1. juli til Jørgen Bak, mobil: 40 68 44 25, e-mail: jba@blind.dk