Fra 27. juni skifter busserne både køreplaner og pladser på Aarhus Rutebilstation, når ombygningen af rutebilstationen bevæger sig ud på sidste etape. Ombygningen forventes at være i mål slut august, hvor der venter kunderne nye ventefaciliteter, i form af bedre siddemuligheder, infoskærme, ny belysning og mere beplantning.

Ombygningen af Aarhus Rutebilstation går ind i en afgørende fase, når sidste etape starter op fra 27. juni.

Busserne rykker ind og holder ved de nye perroner på den del af rutebilstationen, der er færdigombygget. Busruterne har stadig midlertidige pladser og flytter først til deres endelige pladser, når anden halvdel af rutebilstationen er færdiggjort i løbet af august.

Sommerens ombygning indebærer blandt andet en række forbedringer, der kommer buskunderne til gode – etablering af nye perroner, infoskærme, siddemuligheder og cykelstativer, mere beplantning og ny belysning – alt sammen så kunderne kan færdes trygt og sikkert på rutebilstationen.

Midttrafiks busguider hjælper kunderne med at finde deres bus søndag 27. juni kl. 9.00 – 17.00 og igen mandag 28. juni fra kl. 6.30 – 9.00.

Busserne får nye køreplaner
Fra 27. juni får busserne nye køreplaner. Mange ruter vil i første omgang skifte til sommerkøreplaner, inden den nye køreplan træder i kraft i august. Langt de fleste køreplaner vil ikke være påvirket af ombygningen. Der er mindre justeringer på ruterne 123, 202 og 912X.

Information til kunderne
Oversigtskort på store plakater og infoskærme på både rutebilstation og Midttrafik Kundecenter skal hjælpe kunderne med at finde deres bus.

Midttrafik opfordrer til, at kunderne orienterer sig på den særlige infoside, hvis de skal rejse med en bus, der afgår fra Aarhus Rutebilstation.

Kilde: Pressemeddelelse fra Midttrafik