Coronasmitten er stadig i Danmark, men den er virkelig kommet under kontrol, og det er fantastisk. Som du sikkert har hørt, betyder det, at en stor del af samfundet lukker op fra den 8. juni. Vi er klar over, at mange af jer har et ønske om, at vi kan mødes og sige god sommer til hinanden, men kredsbestyrelsen og bestyrelsen for Blindes Oplysningsforbund følger et forsigtighedsprincip, der betyder, at vi først lukker op for aktiviteter i kredsen, hvor vi kan mødes fysisk fra den 3. august. Til gengæld kører der stadig undervisning online i Blindes Oplysningsforbund, og der kommer også lidt andre online tilbud til jer i den kommende tid.

Nogen af jer har givet udtryk for, at I bekymret for, at aktiviteterne i klubberne og aktivitetshuset i Aarhus ikke er der efter sommerferien, men det kan vi love de helt sikkert er. Vi lukker ikke, tvært imod. Vi vil nemlig arbejde på at kunne tilbyde jer flere aktiviteter end vi plejer i august og måske kan der også afholdes en opstartsfest. Naturligvis kommer det til at ske under sundhedsmæssige forsvarlige forhold. Hvordan det skal ske tager vi fat på at drøfte på et fælles bestyrelsesmøde den 11. juni, så du kan få besked senest i det medlemsblad, der udkommer midt i juli.

Har du spørgsmål, så ring endelig til kredsformanden på 70 24 03 17 eller til Aktivitetshuset på 86 12 80 62 mellem kl. 9-13. Aktivitetshuset holder ferielukket fra den 26. juni til og med den 17. juli 2020.

Hvis du kender nogen, der ikke får nyhedsmailen, og som ikke er på Facebook, må du meget gerne videregive de informationer, vi løbende udsender. Der sker ændringer hele tiden, og vi kan ikke altid nå at få det med i medlemsbladet i tide.

Helle Kaas Schmidt, kredsformand
Heidi Nielsen, formand for BOF
Merete Raun Poulsen, skole- og aktivitetsleder.