Borgere, der er 65 år eller derover, og som modtager personlig pleje og praktisk hjælp kan booke tider til corona-vaccination fra starten af januar.

Borgere, der er visiteret til vaccination, modtager invitation til vaccination i e-boks (papirbrev, hvis man er undtaget fra Digital Post.)

Invitationen indeholder information om, hvordan man booker tid til vaccination. Der SKAL bookes tid på forhånd.

Inviterede borgere uden NemID kan få hjælp til at bestille tid til vaccination på tlf. 70 23 24 15.

Tid til vaccinering

OBS: Hvis du bliver transporteret til vaccinationscenteret af Aarhus kommune, må du ikke selv booke tid. Kommunen sørger for at booke tid til de borgere, som bliver kørt til vaccinationscenteret af kommunen.

Alle andre skal selv bestille tid til vaccinationen, når regionen åbner for tidsbestillingen.

Transport til vaccinationscentret

Det anbefales på det kraftigste, at du selv sørger for transport til vaccinationsstedet -fx ved at få en pårørende til at hjælpe dig. Ved egen transport har du mulighed for:

  • selv at bestille og få en tid til vaccination, som passer dig
  • undgå transport sammen med andre
  • undgå ventetid


Har du ingen mulighed for at transportere dig til vaccinationscentret – fx ved pårørendes hjælp, så kan du ringe til telefon: 23 38 03 00 (hverdage kl. 09:00-15:00) og registrere dig.

Herefter vil du blive kontaktet med det tidspunkt til vaccination, som du har fået tildelt.

Brug af ledsageordningen i Aarhus Kommune

Hvis du benytter den kommunale ledsagerordning er det muligt at få ledsagelse til vaccinationsstedet. Når du modtager din indkaldelse til vaccination kan du således kontakte ledsagerordningen på tlf: 87 13 40 70 og aftale nærmere omkring bestilling af ledsager.

Du skal være opmærksom på at du selv skal bestille tid til vaccination:

Kilde: aarhus.dk