Kære medlemmer og andre interesserede!

Jeg er ny webmaster her på synshandicap-oj.dk. Eller rettere: Jeg er ny brugt webmaster, da jeg har arbejdet med hjemmesiden tidligere. Nu er jeg tilbage og vil så hjertens gerne fodre hjemmesiden og vores Facebook-gruppe med nyheder og information, der er relevante for mennesker med synshandicap i Østjylland.

Jeg håber, at du vil hjælpe mig med denne opgave. Er du f.eks. arrangør af en aktivitet, faldet over relevante nyheder i de lokale medier, eller har du selv erfaret noget, der kan være nyttigt viden for andre synshandicappede, så skriv endelig.

Skal dit indlæg kun på hjemmesiden og/eller Facebook, skal du sende det til webmaster@synshandicap-oj.dk. Vil du være sikker på, at det kommer med i nyhedsbrevet, der udsendes om søndagen, skal jeg have dit stof senest torsdag kl. 15.

Hvis dit indlæg både skal i Medlemsbladet og på hjemmesiden, skal du sende dit stof til medlemsblad@synshandicap-oj.dk. Vær opmærksom på de deadlines, der er til Medlemsbladet.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Mange hilsner fra Lotte Tobiasen, webmaster