Medlemmer i Midtjylland inviteres til online chokoladesmagning fredag den 9. april kl. 19.30-21.00. Du får tilsendt en æske med chokolade, og skal smage lige fra supermarkedschokolade til noget af det dyreste bl.a. Valrhona. Der vil også være lidt fyldt chokolade i æsken. Vi skal smage – mums, og høre om chokoladeproduktion og Historien bag de enkelte stykker. På et tidspunkt får vi fortalt hemmeligheden om, hvorfor chokolade er sundt. Det er smageren Jørgen Gornitzka fra Chokomann, der skal gøre os klogere på chokolade. Hygge i små grupper skal vi også. Smagningen foregår på zoom, og du er velkommen til at invitere en pårørende eller en ledsager med til smagningen for samme pris. Så kan du jo også få hjælp til det der med teknikken.
Prisen for at deltage er 100 kr. som du ved tilmeldingen skal indbetale på kontonr. 4180 3631068316 eller mobile pay 965700. Husk at skrive dit navn og arrangementstitel i beskedfeltet.
Tilmelding senest 26. marts på 86 12 80 62 eller aktivitetshuset.aarhus@blind.dk ”Du skal ved tilmeldingen oplyse, navn, adresse og telefon nr., hvorved du godkender, at vi må videregive dine oplysninger til tredjepart – Chokomann, så de kan sende pakken”
Det bliver en fantastisk aften, som du vil nyde.
Helle og Merete