Synes du det er noget af en jungle, det der med at investere? Hvad skal der lige investeres i – et hus, aktier, obligationer eller noget helt fjerde?

I takt med, at bankerne har fået negativ rente, så kan det efterhånden bedre svare sig at investere sine penge på anden vis, frem for at have dem stående på sin bankkonto.

Kunne du godt tænke dig at lære mere om, hvordan og hvad du kan investere i? Det er så her Morten Bang kommer ind i billedet! Han er en dedikeret aktie- og ejendomsinvestor. Hans store passion er at gøre økonomi spændende – og ikke mindst tilgængeligt for endnu flere! Det gør han igennem kurser, foredrag, undervisning på University College Lillebælt – og nu også her hos os i DBSØ i samarbejde med DBSU Region Vest!

Morten Bang vil give en grundig introduktion til aktiemarkedet, krydret med, hvordan du skal tænke som investor og hvordan du vælger, hvad du skal investere i.

Så hvis du ikke i forvejen kender noget til at investere, eller hvis du kender lidt til det, og gerne vil vide mere, så kom med på dette fantastiske investeringsarrangement – hvor ALLE kan være med!

Inden Morten Bang holder sit oplæg, er der frokost i Aktivitetshuset, og dem, der deltager digitalt, kan købe frokost for op til 50 kr.

Efter Mortens oplæg er der plads til yderligere spørgsmål og efterfølgende socialt samvær med de øvrige fysiske deltagere fra DBSU og DBSØ.

Arrangementet afholdes både i Blinde og Svagsynedes Aktivitetshus, Sønder Allé 10, 8000 Aarhus og på Zoom lørdag den 18. september 2021, hvor de som deltager fysisk, mødes kl. 11.30 og dem på Zoom kan tilslutte sig fra kl. 12.15, da oplægget starter kl. 12.30 med dette link:

https://us02web.zoom.us/j/9739819685

Ved fysiske deltagelse, så er tilmeldingsfristen onsdag den 8. september 2021 på mail tilmelding@dbsu.dk eller tlf. 71 71 02 23 og betaling er til MobilePay: 71006 eller bankoverførsel: 8401-1068255.

De af jer, der deltager fysisk, skal kunne fremvise en negativ corona-test, selvom I er vaccineret i forvejen. Vi kan desuden anbefale allerede nu at bestille pladsbillet til toget.

Vi håber I har lyst til at investere 125 kr. – for det er alt det koster!

De bedste hilsner

DBSØ, Maria Klinck Andersen og Marlene Jørgensen (DBSU)