Bruger du handicapkørsel og kan du ikke selv bestille den via en computer eller smartphone, skal du være opmærksom på, at åbningstiden for telefonisk bestilling blev ændret i januar.

Det er nu kun muligt at bestille kørsel pr. telefon i tidsrummet kl. 8-16 alle ugens dage.

Kredsbestyrelsen har gjort Midttrafik opmærksom på, at den forkortede telefontid er problematisk for de brugere, der ikke kan bestille digitalt. Det skyldes, at ture mellem kl. 18 og kl. 10 nu skal bestilles med mere end to timers frist.

Midttrafik ønsker imidlertid ikke at ændre på telefontiden pt, bl.a. fordi man ikke mener, at behovet for telefonisk bestilling efter kl. 16 er særlig stort.

Hvis du fremover oplever, at din bevægelsesfrihed er væsentligt forringet pga. den nye telefontid, vil kredsbestyrelsen meget gerne høre fra dig. Vi har brug for viden om hvordan og i hvilket omfang ændringen påvirker vores medlemmer og jeres muligheder for at få handicapkørsel, når I har behov for det.

Kontakt Jørgen Bak på tlf. 40 68 44 25

Handicapkørsel kan bestilles og betales online med to timers varsel. Det gælder for ture i bil i hele Jylland og på Fyn. Du kan lade en eller flere af dine pårørende få adgang til at bestille kørsel for dig. Kontakt Midttrafik på tlf. 87 40 83 00, hvis du er interesseret i dette.